Welkom op mijn website waar ik mijn grootste passies samen laat komen; reizen en fotograferen. Als klein jongetje was ik al bevoorrecht dat mijn ouder mij en mijn broer meenamen naar allerlei bijzonder vakantie bestemmingen. Alle uithoeken van Europa, waar we maar enigszins  fatsoenlijk met de auto en sleurhut konden komen, werden bezocht. Van de Noordkaap in Noorwegen tot Spanje  en van de Highlands in Schotland tot het hooggebergte in de Alpen. We zijn er geweest. Tijdens één van deze reizen, die door Zwitserland ging, heb ik mijn liefde voor fotografie ontdekt toen ik van mijn ouders een 'eigen' camera kreeg . Wat gaaf dat ik mijn eigen foto's had en na de reis ook mijn eigen album.

Vele jaren later, vanaf 2013, heb ik mijn liefde voor fotografie weer opgepakt door de vakopleiding fotografie aan de FotoVakSchool te gaan volgen. Sinds ik aan deze opleiding begonnen ben, ben ik de reizen die samen met mijn vrouw maak serieus op beeld gaan vastleggen. De liefde voor reizen is immers nooit verdwenen.

Over Arthur

Op deze website wil ik u laten meegenieten van de avonturen die wij beleven op onze reizen. Ook vertel ik in blogs welke keuzes ik maak met het fotograferen tijdens onze reizen. Voor al mijn ander fotografisch werk kunt u terecht op klikAf.nl. Veel plezier met het lezen van onze avonturen op deze site.